Zwemschool Amsterdam

Zwemschool Amsterdam

Leren zwemmen bij zwemschool De Oceaan

Wil je leren zwemmen en woon je in de omgeving van Amsterdam? Zwemschool De Oceaan geeft zwemlessen aan zowel jong als oud. Wij bieden een snelcursus zwemmen. Maar ook de gewone A, B en C diploma’s kun je bij onze zwemschool halen. Wij hebben namelijk al meer dan vijftienduizend zwemdiploma’s uit mogen delen aan cursisten. Bij onze zwemschool doen wij er alles aan om iedereen te leren zwemmen. Bovendien verdient iedereen het om zonder problemen pret te kunnen hebben in het water.

A, B en C diploma’s

Het behalen van de drie basis zwemdiploma’s duurt ongeveer twee tot drie jaar, maar dat is het zeker waard. De tijd die je hierin steekt, besteed je namelijk aan het leren van belangrijke vaardigheden. Kinderen starten de zwemlessen voor hun A diploma normaal gesproken al vroeg. Om precies te zijn doen zij dit vaak wanneer zij vijf jaar oud zijn. Het behalen van de eerste zwemdiploma duurt ongeveer een jaar. Het kan zijn dat dit iets langer duurt. Tijdens deze periode leren kinderen vrij te zijn in het water en de basisvaardigheden. Tijdens de lessen voor zwemdiploma B en C leren kinderen deze vaardigheden uit te breiden. Zij moeten dan bijvoorbeeld door een dieper gat onder water leren duiken.

Snelcursus in zwemmen

Heb je geen tijd om in drie jaar alles te leren? Of wil je het liever gewoon in een paar maanden leren om een andere reden? Hiervoor bieden wij een snelcursus zwemmen. Voor wie snel en goed wil leren zwemmen is dit een ideale cursus.

Zwemmen voor volwassenen

Zwemschool De Oceaan biedt ook zwemlessen voor volwassenen. Je kunt bij ons dus zonder schaamte leren zwemmen wanneer je dit als kind nooit hebt geleerd. In dit geval is een snelcursus misschien ook een goede keuze.