Alleen voor mannen

Bij Zwemschool de Oceaan is het mogelijk om zwemles voor mannen te volgen. Dit is speciaal gedaan voor mannen om zich op hun gemak te voelen en uiteraard zodat ze niet belemmerd worden om zwemles te volgen. Zwemschool de Oceaan wilt dat iedereen het maximale zwemplezier beleeft. Het kan net even fijn zijn om met alleen mannen onder elkaar les te krijgen in het zwembad tijdens de les. Ook kan het leuk zijn om wat meer contact te krijgen met andere mannen uit de buurt.

Als een vis in het water

Door zwemles voor mannen te volgen, kun je gezellig met andere mannen les nemen. Of je nu alleen komt als man of juist als groepje mannen wilt aansluiten bij deze zwemlessen, het kan allemaal! Door de goede begeleiding van het professionele team zul je je snel als een vis in het water voelen.

A, B of C diploma halen

De sportieve lessen zijn wat meer gericht op het mannenlichaam, hierdoor zul je je al snel als man op je gemak voelen. Ook als je op latere leeftijd pas wilt afzwemmen, is het mogelijk om dit alleen met andere mannen te doen. Op naar het A, B en misschien wel C diploma! Je kunt ook meer lezen over de stappen die genomen worden om tot het behalen van een diploma te komen. Dit is wel gericht op kinderen, maar kan net zo goed gelden voor zwemles voor volwassenen.

Nog sneller een diploma?

Bij Zwemschool de Oceaan is het mogelijk om zogenaamde turbolessen te volgen. Dit houdt niet in dat er lessen worden overgeslagen, maar de lessen zullen elkaar sneller opvolgen dan de reguliere lessen voor het A, B of C diploma. Mensen (en dan voornamelijk kinderen) hebben ongeveer 45 zwemuren nodig voordat ze hun A diploma halen. Met de turbolessen wordt ervoor gezorgd dat het zwemplezier er niet minder op wordt!