Beste ouders/verzorgers,

Hierbij willen we u informeren over een nieuwe regel die we binnen Zwemschool De Oceaan gaan hanteren om meer duidelijkheid te krijgen over de verschillende lessen en cursussen die uw kind kan volgen. Vanaf nu zullen we polsbandjes gebruiken om de verschillende les- en cursustypes te onderscheiden. Hieronder vindt u de kleuren en de bijbehorende soorten lessen/cursussen:

Kleur Soort les/cursus
Rood Enkele les
Groen Dubbele les
Blauw Turbo Versnelde cursus
Wit Turbo Extra cursus
Geel Instroom, proef en inhaal lessen

Het is de bedoeling dat de kinderen vóór aanvang van de les hun polsbandjes ophalen bij de balie van Zwemschool De Oceaan. Bij het ophalen van de polsbandjes dienen ze gelijk hun clubpas af te geven. De polsbandjes zijn persoonlijk en geven aan op welk niveau het kind zwemt.

Let op: Het dragen van een polsbandje is verplicht.

Zonder deze polsbandjes kunnen onze zweminstructeurs geen les geven aan uw kind, omdat dit een belangrijk onderdeel is van de organisatie en structuur in ons lesprogramma. De polsbandjes helpen ons ook om de niveaus van de kinderen overzichtelijk te houden.

De kosten voor een polsbandje bedragen €2,00 per stuk.

We hopen dat deze nieuwe regel zal bijdragen aan een betere organisatie en een prettigere zwemervaring voor alle kinderen. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team van Zwemschool De Oceaan