Zwemmen Amsterdam

Zwemmen Amsterdam

Leren zwemmen in Amsterdam

Wij van zwemschool De Oceaan vinden dat iedereen plezier moet kunnen hebben in het water. Het maakt niet uit of dat nou zeewater is of water in een zwembad. Hiervoor moet je echter wel leren zwemmen. Daarom zijn wij toegewijd om zowel jong als oud dit aan te leren. Naast de normale zwemcursus bieden wij namelijk ook zwemlessen voor volwassenen aan. Bovendien bieden wij een zwemcursus voor kinderen die sneller leren. Kortom, wij kunnen iedereen in Amsterdam en omstreken zwemlessen geven. Leeftijd en leerniveau zijn daarbij absoluut niet belangrijk. Dus wie komt er nou precies in aanmerking voor deze bijzondere zwemlessen? Dat zal hieronder uitgebreid worden beschreven.

Leer sneller zwemmen met turbolessen

Kinderen die sneller leren of voor een bepaalde tijd een zwemdiploma nodig hebben zijn de perfecte kandidaten voor turbolessen. Dit is hoe wij onze snelcursus noemen. Hierbij kunnen kinderen hun zwemdiploma binnen enkele weken halen. Daarnaast gaan kinderen die sneller leren zich ook niet vervelen tijdens de lessen. Bovendien worden deze lessen nog steeds in groepsverband gegeven. Dit heeft dus niet alleen een optimaal effect op de ontwikkeling van hun zwemvaardigheid. Ook is het erg goed voor hun sociale ontwikkeling.

Zwemlessen voor volwassenen

Het is overduidelijk dat volwassenen in aanmerking komen voor zwemlessen voor volwassenen. Veel mensen doen dit echter niet, omdat zij zich schamen. Het feit dat je als volwassene niet kunt zwemmen is echter niets om je voor te schamen. Veel mensen hebben het geleerd toen zij klein waren, maar zijn het nu verleerd. Anderen hebben simpelweg nooit de kans gehad om het te leren. Dit zijn hele normale redenen die je niet tegen hoeven te houden bij het nemen van zwemlessen. Je hebt bovendien ook niets te verliezen. Je krijgt er alleen maar een extra vaardigheid bij die ook nog eens levens zou kunnen redden.