Zwemmen aanleren

Zwemmen aanleren kan iedereen

Zwemmen aanleren

Als u of uw kind wilt leren zwemmen, dan kan dat bij Zwemschool de Oceaan. Zwemmen aanleren is niet heel moeilijk en door middel van ons traject heeft u of uw kind het zo onder de knie. Als u wilt dat uw kinderen dit al op jonge leeftijd leren, dan is het wijsheid hier vroeg mee te beginnen! Door het fijne stappenplan van Zwemschool de Oceaan is het wat gemakkelijker voor kinderen om te wennen aan het zwemmen. Zo leren ze in elke fase weer iets anders. En haalt uw kind vrij snel zijn of haar zwemdiploma.

Turboles: een vliegende start!

Ook is het mogelijk om uw kind op Turboles te zetten. De naam zegt het al, hiermee heeft uw kind nog sneller een diploma! Kinderen hebben ongeveer 100 zwemuren nodig om te slagen voor het diploma. De Turbolessen zijn iets intensiever en uw kind zwemt wat vaker, dit is het verschil in vergelijking met de normale zwemlessen. Een vliegende start dus!

Zwemmen aanleren op latere leeftijd

Zwemmen aanleren is een specialiteit van Zwemschool de Oceaan. En het is dus ook op latere leeftijd mogelijk om zwemmen aan te leren. Wij geven zwemles aan volwassenen. U kunt ons rooster en zwemdagen inzien om te kijken welk moment u uitkomt om te leren zwemmen bij ons. Er is bij ons bovendien geen wachtlijst voor zwemmen aanleren. Wel zo fijn! Zo kunt u gelijk aan de slag als u er klaar voor bent. Ook is het bij ons mogelijk om privé lesjes te krijgen. Zo kunt u met een select gezelschap zwemles nemen. Hierdoor is er meer aandacht per persoon dat normaal. En dat kan net even wat stimulerender werken.

Het is ook mogelijk om alleen met dames te zwemmen. Dit is ons ladies only zwemmoment. Zo bent u met dames onder elkaar en kunt u rustig aan de slag om uw zwemmen aan te leren.