Versnelde- & turbo cursus

Versnelde cursus

Deze cursus is speciaal voor beginners. Er wordt 3 keer per week in blokken van 1 ½ uur gezwommen. Deze cursus duurt in totaal 6 maanden en is met diplomagarantie (mits de leerling altijd aanwezig is geweest en voldoende inzet heeft getoond). Het kind ontvangt na deze periode dus gegarandeerd een diploma A. De kosten van deze cursus bedragen EUR 675,00 (incl. inschrijfgeld). Ook is het mogelijk de versnelde cursus in het weekend (zaterdagochtend en zondagochtend) te volgen. De kosten hiervoor bedragen eveneens EUR 675,00 (exl. inschrijfgeld). Rooster in overleg met Mohammed. Mochten de resultaten afwijken en heeft uw kind nog niet het verwachte afzwemniveau, dan wordt er samen gekeken naar de reden en hoe vaak het kind absent is geweest. Als de leerling altijd netjes op de lessen aanwezig is geweest en helaas het niveau toch niet behaald heeft, dan verlengen wij kosteloos de periode met 12 weken om alsnog de diploma te behalen. Bij leerlingen die eventueel nog langer dan deze verlenging van 12 weken nodig hebben, zijn wij verplicht om u EUR 260,00 per 12 weken in rekening te brengen.

Maar mocht de leerling vaak afwezig zijn geweest en dit de reden zijn van het niet behaalde niveau, dan besluiten we de leerling naar de reguliere lessen door te sturen en een bedrag van EUR 265,00 per 12 weken in rekening te brengen.

Turbo cursus

Wij verzorgen ook turbo zwemlessen. Het woord “turbo” zegt het al, de vorderingen in de zwemlessen gaan sneller dan normaal. Dat betekent niet dat we snel door de lesstof heen gaan, maar dat de lessen sneller op elkaar volgen. Op deze manier blijven de oefeningen goed in het geheugen waardoor er sneller vorderingen worden gemaakt. De bedoeling van deze cursus is dat de leerlingen onbeperkt zwemmen tot aan het A-diploma. Het is ook mogelijk een rooster samen te stellen in overleg. De kosten van de cursus bedragen EUR 875,00 (incl. inschrijfgeld). Tevens is er ook een turbo cursus voor deelnemers van het B- en C-diploma. De kosten van de cursus op dit niveau bedragen EUR 450,00 (excl. Inschrijfgeld).

Mochten de resultaten afwijken en heeft uw kind nog niet het verwachte afzwemniveau, dan wordt er samen gekeken naar de reden en hoe vaak het kind absent is geweest. Als de leerling altijd netjes op de lessen aanwezig is geweest en helaas het niveau toch niet behaald heeft, dan verlengen wij kosteloos de periode met 12 weken om alsnog de diploma te behalen. Bij leerlingen die eventueel nog langer dan deze verlenging van 12 weken nodig hebben, zijn wij verplicht om u EUR 260,00 per 12 weken in rekening te brengen.

Maar mocht de leerling vaak afwezig zijn geweest en dit de reden zijn van het niet behaalde niveau, dan besluiten we de leerling naar de reguliere lessen door te sturen en een bedrag van EUR 245,00 per 12 weken in rekening te brengen.

Voor meer informatie over deze cursussen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.