Zwemles in Amsterdam

Op zwemles in Amsterdam

Wanneer het mooi weer is, is er niets fijner dan een heerlijke verfrissende duik te nemen in een tropisch zwembad, verkoelend meer of in de zoute zee. Het is daarbij natuurlijk belangrijk dat jij, je partner of je kind het zwemmen goed onder de knie hebben. Zeker wanneer het water diep is ben je aangewezen op je zwemkunsten. Wanneer je nog geen zwemdiploma hebt is het aan te raden eerst zwemlessen te nemen voordat je het diepe water in gaat. Je komt op deze manier op een veilige en gecontroleerde manier in aanraking met het zwemmen en alle facetten die hierbij komen kijken. Zo kun je goed voorbereid, met een goede zwemtechniek en beheersing van je ademhaling het water in. Bij Zwemschool de Oceaan kan je daarom zwemles in Amsterdam nemen.

Zwemdiploma’s A, B en C

Wanneer je voor het eerst kennis komt maken met het zwemmen kun je beginnen met ABC zwemmen. Bij dit programma leer je hoe je omgaat met het water. Een vervolg stap is leren om te gaan met het zwemmen onder water. Ja zelfs om je ogen te openen onder water en daarbij rustig en ontspannen te blijven. Ook het op je rug liggen in het water en het water tot aan de rand van je gezicht te laten komen hoort bij dit onderdeel.

Zwemles voor volwassenen

Speciaal voor de mensen die nog nooit hebben gezwommen en graag alsnog een zwemdiploma willen behalen, is er een speciale cursus beschikbaar. Zwemschool de Oceaan heeft een brede ervaring bij het opleiden van volwassenen.

Zwemles voor volwassenen

Als je om wat voor reden dan ook liever vandaag dan morgen het zwemmen wilt kunnen beheersen is dat zeker mogelijk. Er worden heuse Turbolessen aangeboden bij Zwemschool de Oceaan. Deze zwemles in Amsterdam houdt in dat je veel sneller je zwemdiploma kunt halen dan normaal. Dit is mogelijk door meerdere lessen achter elkaar en zeer frequent op elkaar volgend te volgen. Door vaak en zeer regelmatig te zwemmen en te oefenen beheers je de kunst van het zwemmen heel snel.