Ladies only? Onderneem deze activiteiten!

zwemdiploma
Ga jij voor een opblaas krokodil of flamingo? Dit zijn de leukste opblaas accessoires
4 mei 2019
10 x leuke sporten voor je kinderen
4 juli 2019
Toon alles

Ladies only? Onderneem deze activiteiten!

ladies only

Ladies only

Toe aan een ladies only uitje of activiteit? Het fijne hiervan is dat je alleen met dames iets doet. Of dit nu voor een dagje is of voor een activiteit die wekelijks terugkeert. Het is voor sommige activiteiten nou eenmaal fijner om alleen met vrouwen te zijn. Er zijn vele organisaties die speciale ladies only activiteiten of ochtend organiseren! Zo weet je zeker dat je alleen met dames bent. Wij hebben een aantal activiteiten opgesomd.

Ladies only sportschool

Wil je werken aan je zomerbody? Dan is het tijd om wat vaker de sportschool te bezoeken. Je hebt een aantal sportscholen die alleen voor dames zijn. Ook heb je sportscholen die op bepaalde tijden een ladies only regel hebben. Wordt het lastig om alleen jezelf te motiveren om te gaan? Spreek dan af met vriendinnen om samen te gaan? Wedden dat de drempel wat minder hoog ligt! Bovendien wil je de ander niet teleurstellen met je luiheid.

Ultiem ontspannen in de sauna

Bij sommige sauna’s heb je ladies only arrangementen. Ideaal om even met vrouwen onder elkaar te zijn. Of dit nu vriendinnen zijn of niet. Helemaal als het om de spa gaat, dan kun je je toch wat kwetsbaarder voelen dan normaal. Mocht je geen sauna met ladies only hebben in de buurt, dan kan je altijd kijken of er een badpak dag is! Zo kun je ongegeneerd genieten van de sauna.

Bioscoop pakken?

Bij sommige premières van films in de bioscoop hebben ze lady nights. Alleen jij, je vriendinnen en andere vrouwen mogen de zaal betreden! Kan je lekker wegkwijnen bij die nieuwe romcom. Of lekker genieten van een glaasje champagne. Deze wordt vaak geserveerd op deze avonden. Genieten!

Ladies only zwemuurtje

Zin om baantjes te trekken? Of om zwemles te nemen? Maar dan wel met alleen maar vrouwen? Dat kan gewoon! Er zijn in Nederland meerdere zwembaden waar dan kan. Zo ook bij Zwemschool de Oceaan. Bekijk het rooster om te zien wanneer dit precies is. Leuk om samen met vriendinnen het zwembad te bezoeken. De fijne combinatie van een work-out en gezelligheid. Bekijk zelf wanneer je terecht kan.