Ga jij voor een opblaas krokodil of flamingo? Dit zijn de leukste opblaas accessoires

leukste zwembaden
Een echte waterrat? Dit zijn de leukste zwembaden
4 april 2019
ladies only
Ladies only? Onderneem deze activiteiten!
4 juni 2019
Toon alles

Ga jij voor een opblaas krokodil of flamingo? Dit zijn de leukste opblaas accessoires

zwemdiploma

Eerst een zwemdiploma!

De warmte zit weer in de lucht én we komen steeds dichterbij de zomervakantie. Dat betekent zon, zee, strand en een opblaas accessoire. Want die maken het immers nog leuker in het water of op het strand. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van de leukste. Wel is het belangrijk, allereerst, om je zwemdiploma te halen! Anders duurt het nog wel even voordat je met deze jongens het water in kan.

Weet je wat ik wil? Een opblaas krokodil

Dieren zijn altijd leuk. Zowel in het echt als knuffels of als item voor op het strand! Neem bijvoorbeeld een krokodil. Het ideale is dat dit bijna een luchtbed is waarop je kunt liggen. Lekker ontspannen dus! Ook is de flamingo de afgelopen jaren in populariteit toegenomen. Of ga je toch voor een donut shape om lekker in te hangen in het zwembad? Een zwemdiploma is dus zeker nodig als je met deze op pad gaat.

Sportief op het strand

Mocht je op het strand blijven, dan kan je ook wat sportievere accessoires meenemen. Dan is het wat minder nodig om een zwemdiploma te hebben. Zoals bijvoorbeeld een opblaasbare bal die je over kan gooien. Of ga lekker op een luchtbed op het zand liggen als je minder sportief bent aangelegd. Dit is helemaal ideaal. Je kan hem meenemen het water in, maar je kan er dus ook op gaan liggen aan land. Zo heb je minder last van het zand en je ligt lekker zacht in plaats van op een harde ondergrond. Hou je het zeker weten langer uit!

Goed vertoeven in de tuin

Als je je zwemdiploma (nog) niet hebt of geen strand opzoekt deze zomer, dan kan je natuurlijk ook genieten in je achtertuin. Koop bijvoorbeeld een opblaasbaar badje voor je kinderen. Of geef ze andere opblaasbare dingen om mee te spelen. Wedden dat ze niet meer uit de tuin te krijgen zijn? Zo zijn ze uren zoet!

Het behalen van een zwemdiploma is belangrijk. Hoe oud je ook bent! Je hebt veel meer vrijheid met een zwemdiploma, al helemaal als je het strand of zwembad opzoekt deze zomer. Of dit nu in eigen land is of in het buitenland! Zorg ervoor dat je op tijd zwemles krijgt. Dit kan bijvoorbeeld bij Zwemschool de Oceaan. Het professionele team kan niet wachten om jou of je kind les te geven. Is het de bedoeling dat jij of je kind snel slaagt? Ga dan voor de zogenoemde turbolessen die Zwemschool de Oceaan biedt.