Een echte waterrat? Dit zijn de leukste zwembaden

zwembadoverkapping
Hoge kwaliteit zwembadoverkapping?
15 augustus 2018
zwemdiploma
Ga jij voor een opblaas krokodil of flamingo? Dit zijn de leukste opblaas accessoires
4 mei 2019
Toon alles

Een echte waterrat? Dit zijn de leukste zwembaden

leukste zwembaden

De leukste zwembaden

De leukste zwembaden van Nederland. Welke zijn dat eigenlijk? We hebben een lijstje samengesteld met leukste zwembaden voor kinderen. Die beleven immers het meeste plezier tijdens het zwemmen! En stiekem kan het voor de ouders natuurlijk ook heel leuk zijn om de glijbaan af te roetsjen. Wij hebben er vijf op een rijtje gezet, verspreid over heel Nederland. Ideaal voor een dagje uit met het gezin.

Aqua Mundo in Het Heijderbos

Aqua Mundo is een zwembad dat vlakbij de grens met Duitsland ligt. Het zwembad is voorzien van vele glijbanen en wildwaterbanen. Maar wat wel heel bijzonder is, is dat je er kan snorkelen met tropische vissen. Dat is een ervaring om nooit te vergeten!

Golfbad in Oss

De naam zegt het al, hier kan je op de golven meedeinen in het bad! Maar ook zijn er glijbanen te vinden om vanaf te roetsjen. In het zwembad is bovendien een bonte verzameling te vinden van speelgoed voor in het water. Het is echt een paradijs voor kinderen.

Aquadome Scheldorado in Terneuzen

In dit zwembad kan elk kind zijn hart ophalen! Er is hier een zwembad omgetoverd tot jungle. Ook zijn er sproeipalen en plonsbaden. En voor de echte waaghalzen is er een glijbaan van zestig meter lengte. Als je kind wat kleiner is, dan is er ook een speels badje in junglestijl.

Centerparcs de Eemhof in Zeewolde

Dit zwembad kan niet in het lijstje ontbreken. Dit was namelijk de eerste locatie in Nederland waar een subtropisch zwembad gebouwd werd! Vandaag de dag kan je daar nog steeds van genieten. Je kan als kind leren surfen en je kan met een rubberen band een parcours afleggen. Ook is er voor de allerkleinsten een goed badje waar ze kunnen spelen, onder begeleiding.

Het Tikibad in Wassenaar

Is je kind een ware fan van glijbanen? Dan is het Tikibad in Wassenaar de beste plek om naartoe te gaan. Er zijn hier heel veel glijbanen te vinden. Wel 16 stuks in totaal! En de glijbanen zijn op verschillende niveau’s. Voor zowel de waaghalzen als de kinderen die het wat rustiger aan willen doen.

Het is natuurlijk enorm van belang dat je kind een zwemdiploma haalt om van al deze attracties in de zwembaden te genieten. Zorg er dan ook voor dat je kind op een fijne manier begeleid wordt hierin en zijn diploma kan halen. Bij Zwemschool De Oceaan krijgen kinderen goede begeleiding en een goeie training voordat ze hun diploma halen.