Dé to do list voor de zomervakantie

10 x leuke sporten voor je kinderen
4 juli 2019
5 activiteiten voor ouderen
4 september 2019
Toon alles

Dé to do list voor de zomervakantie

To do list zomervakantie

Bijna op vakantie! Je kijkt er waarschijnlijk al weken naar uit en nu is het moment daar, inpakken voor de zomervakantie! Vaak kan het inpakken een beetje stress opleveren helaas.. Want weet je zeker dat je alles meeneemt wat je nodig zult hebben? En wat als je iets toch vergeet, wat moet je dan? Wij hebben een to do list zomervakantie op een rijtje gezet, zo ga je goed voorbereid van start met de zomervakantie!

Inpaklijst helpt enorm

Maak allereerst een lijstje met de spullen die je denkt nodig te hebben tijdens de zomervakantie. De kans is groot dat jullie ergens in een warm oord vertoeven, neem dus zeker daarvoor spullen mee! Check of er in het hotel zwembadhanddoeken beschikbaar zijn. Niet? Zet deze op je inpaklijstje!

Ga je met je kinderen op zomervakantie? Dan is het wijsheid om voor hun een apart lijstje aan te maken met spullen die mee moeten. Er zal vast heel wat meer speelgoed op dit lijstje staan.. Vergeet ook zeker niet om voor je kinderen zwembandjes mee te nemen als ze nog niet kunnen zwemmen! Zo hoef je niet constant bij ze te zijn in het water als ze zwembandjes om hebben. En is het bijna tijd om je kinderen op zwemles te doen? Dan is het zeker een goeie om na de vakantie contact op te nemen met Zwemschool de Oceaan! Hier kan je kind fijne lessen volgen. En mocht er wat haast achter zitten, dan zijn de turbolessen een goeie optie.

Wereldstekker? Check het!

Waar ga je precies naartoe? Mocht je nog niet weten of je daar een ander stopcontact hebt dan hier, dan is het wijsheid om dit even van tevoren uit te zoeken. Je kunt een wereldstekker meenemen als het stopcontact op de plaats van bestemming anders blijkt te zijn.

Huis veilig achterlaten

Het is voor sommige mensen best lastig om hun huis tijdens de vakantie achter te laten. Je bent misschien erg gehecht aan je spullen of je bent bang dat er iets ergs gebeurt. Zorg er dus altijd voor dat je iemand hebt die af en toe een oogje in het zeil kan houden. Misschien kan er zelfs wel iemand die periode in je huis slapen! Mocht je een huisdier hebben en veel planten, dan is dat ideaal. Het kan een fijn gevoel geven als je iemand in huis hebt of iemand hebt die het huis af en toe checkt.