De leukste uitjes om je op te verheugen

calorieën
Met deze sporten verbrand je snel veel calorieën
4 maart 2020
snel een zwemdiploma
Hoe overleef je de zwemlessen van je kind?
4 mei 2020
Toon alles

De leukste uitjes om je op te verheugen

uitjes

De huidige situatie rondom corona in Nederland is een extra uitdaging voor iedereen met kinderen. Natuurlijk is het leuk om tijd met je kinderen door te brengen, maar als ze opeens hele dagen thuis zijn denk je daar misschien net iets anders over… Je kunt niet zomaar naar buiten, om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. We kunnen ons voorstellen dat je als ouder erg uitkijkt naar de dag waarop je eindelijk weer uitjes kunt doen met je kinderen. In deze blog delen we een paar voorbeelden, om je alvast op te verheugen.

De dierentuin

Het mooie van een dierentuin is dat het leuk is voor letterlijk alle leeftijden. Zodra je kind rechtop kan zitten in een buggy kan hij al genieten van de dieren die hij kan zien. Ook grote kinderen vinden het leuk om de gekke apen na te doen, of te leren over minder bekende dieren. Zelfs volwassenen en ouderen kunnen genieten van een dagje in de dierentuin. Niet in de laatste plaats omdat je kinderen er zo’n groot plezier mee doet.

Een zwemparadijs

Je bent misschien gewend aan het lokale zwembad in jouw woonplaats. Extra leuk is het om eens naar een groter zwemparadijs te gaan. We schreven al eens eerder over de grootste zwemparadijzen. Als je naar een groot zwemparadijs gaat is het extra belangrijk dat je kind goed kan zwemmen. Zorg ervoor dat je kind voor die tijd zijn zwemdiploma heeft gehaald. Op deze manier kun je je kinderen met een veilig gevoel laten spelen in het water.

Het museum

Er zijn in Nederland superveel musea die geweldig zijn voor kinderen. Nemo in Amsterdam of het Spoorwegmuseum zijn leuk voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Op een speelse manier leren ze veel nieuwe dingen bij. En niet alleen kinderen, ook jijzelf steekt vast iets nieuws op in deze musea. Weer eens iets anders dan het thuisonderwijs van de laatste weken!

Grote speeltuinen

Als je in een rustige buurt woont kun je misschien nog gebruik maken van de speeltuin om de hoek. Zodra het weer kan is het leuk om een grote speeltuin op te zoeken. Bijvoorbeeld de Linnaeushof in Bennebroek is er een om op de wensenlijst te zetten. De Linnaeushof is de grootste speeltuin van Europa. Er zijn ruim 350 speeltoestellen waar kinderen van verschillende leeftijden zich een hele dag kunnen vermaken.

Welke van deze uitjes ga jij doen zodra dit weer mogelijk is? Wij kijken er enorm naar uit om alle kinderen weer te kunnen begeleiden tijdens de zwemlessen. Met een zwemdiploma kun je jouw kind veilig laten zwemmen tijdens een van de leuke uitjes die je over een tijdje gaat ondernemen.